Brød

Vi har et overtag af klassiske produkter i sortimentet, men vi er naturligvis også med på de nyeste trends som surdejsbrød og lignende. Den største udvikling vi har haft de sidste mange år, er vores arbejdsmetoder, hvor vi har implementeret forskellige surdeje, fordeje og langtidshævede deje, som alle sammen giver en bedre smag og oplevelse, når man spiser vores brød.

Brød fra en bager koster lidt mere end et supermarkedsbrød, da det er en lang proces at lave et godt brød. For eksempel tager et surdejsbrød 3,5 døgn at lave. Først skal surdejen køres, så skal hvedesurdejen laves, og derefter kører man dejene sammen, som så skal ligge yderligere 24 timer på køl, og derefter skal brødet endelig bages i hærdeovnen. 

Til gengæld kan man også tydeligt smage på brødet, at det er bagt med kærlighed og er en længerevarende proces, der har til formål at bringe det bedste frem i brødet i forhold til både smag og konsistens.

Har du brug for hjælp?

Så benyt nedenstående formular. Udfyld dine kontaktoplysninger, så vender vi retur snarest.

Din lokale bager

Afviger aldrig fra kvalitet

De bedste resultater

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

smiley_big

Hvordan kan vi hjælpe?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på noget bagværk, er du meget velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular.

Vi ser frem til at høre fra dig!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Find vores kontaktoplysninger herunder

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

KonditorBager Ballerup ApS

Kontaktoplysninger

Ballerup: ​44 97 80 55

Rødovre: 44 24 00 44

E-mail: Kontakt@kennethsbageri.dk

Åbningstider

Mandag - Fredag: 06.00 - 16.00

Lørdag - Søndag: 07.00 - 16.00