Brød
Vi har et overtag af klassiske produkter i sortimentet, men vi er naturligvis også med på de nyeste trends som surdejsbrød og lignende. Den største udvikling vi har haft de sidste mange år, er vores arbejdsmetoder, hvor vi har implementeret forskellige surdeje, fordeje og langtidshævede deje, som alle sammen giver en bedre smag og oplevelse, når man spiser vores brød.
Brød fra en bager koster lidt mere end et supermarkedsbrød, da det er en lang proces at lave et godt brød. For eksempel tager et surdejsbrød 3,5 døgn at lave. Først skal surdejen køres, så skal hvedesurdejen laves, og derefter kører man dejene sammen, som så skal ligge yderligere 24 timer på køl, og derefter skal brødet endelig bages i hærdeovnen.
Til gengæld kan man også tydeligt smage på brødet, at det er bagt med kærlighed og er en længerevarende proces, der har til formål at bringe det bedste frem i brødet i forhold til både smag og konsistens.