Bestillinger af kagemand

Bestillinger af kagemand eller kagekone til 20 personer i henholdsvis wienerbrød, kanelstang, brunsvier eller theboller , alle med slik og flag samt frivillig tekst, disse kan bestilles fra dag til dag. Lagkager til minimum 10 personer, kom ned i butikkerne og hør mere om hvad vi kan tilbyde eller ring alle dage ml 7.00-16.00.

Kagemand og kagekone

Til fødselsdag og andre festlige begivenheder

En kagemand eller en kagekone er et oplagt valg til fødselsdagsfejringer og andre festlige begivenheder. Hos KonditorBager Ballerup ApS kan du købe en lækker og velsmagende kagemand eller kagekone i en af vores butikker i henholdsvis Ballerup og Rødovre. Vi er især kendt i lokalområderne, og vi har derfor mange lokale kunder samt kunder fra Herlev og omegn, der kommer regelmæssigt for at købe velsmagende brød og kager hos os.

Her lægger vi blandt andet vægt på den gode service og den rare atmosfære, og vi sætter en stor ære i at huske vores kunder fra gang til gang.

Vi bager brød og kager i højeste kvalitet

Vi er et bageri med en høj faglig stolthed, og vi går derfor utroligt højt op i kvaliteten af vores produkter, som vi aldrig går på kompromis med. Ved hjælp af forskellige arbejdsmetoder stræber vi altid efter at opnå de bedste resultater, og det gælder selvfølgelig også, når vi skal bage en kagemand eller en kagekone til dig selv eller til dit familiemedlem.

Vi lytter til dine ønsker og behov

Selvom vi stræber efter at holde vores sortiment smalt, så vi kan holde fokus på den gode kvalitet, så lytter vi samtidig også gerne til dine ønsker og behov. Der findes i dag mange forskellige typer kagemænd og kagekoner – hvilken kan du bedst lide? Vi kan lave kagemand af brunsviger, kanelstang, wienerbrød og teboller? Vi ved, at nogle sværger til det ene og andre til det andet. Derfor forsøger vi så vidt muligt at imødekomme dine særlige ønsker.

Kig forbi eller kontakt os og bestil en kagemand eller kagekone

Du er altid mere end velkommen til enten at kontakte os for at bestille en kagemand eller en kagekone til din fødselsdag eller din øvrige fejring eller til at besøge os i en af vores butikker til en snak om mulighederne og den rette pris. 

Har du brug for hjælp?

Så benyt nedenstående formular. Udfyld dine kontaktoplysninger, så vender vi retur snarest.

Din lokale bager

Afviger aldrig fra kvalitet

De bedste resultater

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

smiley_big

Hvordan kan vi hjælpe?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på noget bagværk, er du meget velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular.

Vi ser frem til at høre fra dig!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Find vores kontaktoplysninger herunder

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

KonditorBager Ballerup ApS

Kontaktoplysninger

Ballerup: ​44 97 80 55

Rødovre: 44 24 00 44

E-mail: Kontakt@kennethsbageri.dk

Åbningstider

Mandag - Fredag: 06.00 - 16.00

Lørdag - Søndag: 07.00 - 16.00