Morgenbrød med masser af god smag

Forkæl dig selv, familien eller dine ansatte med frisk morgenbrød

Trænger du til at forkæle dig selv og familien med lækkert morgenbrød i weekenden, til fødselsdagen eller måske bare fordi det er det, I har lyst til? Eller kunne du tænke dig at forkæle dine ansatte med friske morgenboller og et franskbrød til morgenmødet eller i forbindelse med opstart af nye medarbejdere?

Hos KonditorBager Ballerup ApS sætter vi en stor ære i at bage brød med masser af smag og en god krumme. Derfor har vi vores egen surdej til surdejsbrød, og vi bager langtidshævet morgenbrød.

Vi har butikker i både Ballerup og i Rødovre, og vi har derfor rigtig mange kunder fra lokalområderne, Herlev og omegn, der gerne besøger os en gang om ugen for at købe frisk og velsmagende morgenbrød.

Få en virksomhedsaftale hos os

Vi indgår gerne aftaler med virksomheder, hvor det er muligt at købe vores brød og kager på kredit. Herefter får virksomheden tilsendt en samlet månedsregning på e-mail, hvilket giver en stor fleksibilitet, hvis det for eksempel er forskellige afdelinger i virksomheden, der løbende ønsker at forkæle deres ansatte med morgenbrød. Kontakt os gerne eller besøg os i butikken, hvis du ønsker at indgå en virksomhedsaftale med os.

Vi afviger aldrig fra den gode kvalitet

Som bager lever vi af, at vores brød smager godt. Derfor afviger vi aldrig fra kvaliteten, og vi stræber altid efter at opnå de bedste resultater ved hjælp af forskellige arbejdsmetoder. Vi bruger gerne den nødvendige tid, som det tager et bage et godt surdejsbrød, og derfor holder vi også vores sortiment smalt, så vi kan holde fokus på de enkelte produkter.

Vores sortiment dækker blandt andet over:

Vi går op i madspild, og der kommer derfor nogle og henter alt det brød og de kager, som ikke bliver solgt.

Besøg os i en af vores butikker eller kontakt os

Du er altid mere end velkommen til at besøge os i en af vores butikker og se nærmere på vores udvalg eller til at kontakte os. Vi har været din lokale bager i mere end 10 år, og vi husker altid alle vores kunder.

Har du brug for hjælp?

Så benyt nedenstående formular. Udfyld dine kontaktoplysninger, så vender vi retur snarest.

Din lokale bager

Afviger aldrig fra kvalitet

De bedste resultater

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

smiley_big

Hvordan kan vi hjælpe?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på noget bagværk, er du meget velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular.

Vi ser frem til at høre fra dig!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Find vores kontaktoplysninger herunder

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

KonditorBager Ballerup ApS

Kontaktoplysninger

Ballerup: ​44 97 80 55

Rødovre: 44 24 00 44

E-mail: Kontakt@kennethsbageri.dk

Åbningstider

Mandag - Fredag: 06.00 - 16.00

Lørdag - Søndag: 07.00 - 16.00