Om bageren​

Kenneth Bagermester startede i lære som 16 årig i Esbjerg 1992, blev bagersvend i Kolding og købte derefter sit første bageri i Esbjerg i 2001 og havde den i 4,5 år. Derefter tog han på jordomrejse i 1,5 år inden turen gik til København.

Overtog bageriet i Rødovre i 2008 og Ballerup i 2012. Han fik kone, hus og børn, og forpagtede derfor bageriet i Rødovre ud i årene 2018-2021, men har herefter overtaget bageriet i Rødovre igen. Bageriet i Ballerup som ligger i Hedegårdscenteret, er blevet istandsat med helt ny butik og produktionslokale, som er et led i at hele centeret er blevet ombygget til et tidssvarende center.


Selv om vi har 2 butikker og også arbejder hen imod det 3. bageri, så er vi stadig den lille lokale bager hvor man bliver husket som kunde og den kunde der lige kigger ind i butikken fra tid til anden. Vores kernekunder er derfor de helt lokale kunder som næsten alle besøger os en gang om ugen.

Kager:

Vores kager er overvejende klassiske kager inden for tørkager, snitter, skærekager og tærter. Vi bager naturligvis ALT vores brød fra bunden, så hvis du ønsker en uddybning af vores produkter, skal du endelig kontakte os i butikken.​

Har du brug for hjælp?

Så benyt nedenstående formular. Udfyld dine kontaktoplysninger, så vender vi retur snarest.

Din lokale bager

Afviger aldrig fra kvalitet

De bedste resultater

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

smiley_big

Hvordan kan vi hjælpe?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på noget bagværk, er du meget velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular.

Vi ser frem til at høre fra dig!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Find vores kontaktoplysninger herunder

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

KonditorBager Ballerup ApS

Kontaktoplysninger

Ballerup: ​44 97 80 55

Rødovre: 44 24 00 44

E-mail: Kontakt@kennethsbageri.dk

Åbningstider

Mandag - Fredag: 06.00 - 16.00

Lørdag - Søndag: 07.00 - 16.00