Wienerbrød til enhver anledning

Nyd velsmagende wienerbrød fra den lokale bagerbutik

Wienerbrød er en klassiker i mange danske hjem på morgenbordet i weekenden eller til fødselsdagen. Hos KonditorBager Ballerup ApS kan du købe friskbagt og velsmagende wienerbrød til dig selv og familien eller til dine medarbejdere, når de skal forkæles til morgenmødet.

Vi har to bagerier i henholdsvis Ballerup og Rødovre. Begge er velbesøgt af kunder fra lokalområderne, Herlev og omegn, der gerne kommer forbi for at købe friskbagt franskbrød, rugbrød, morgenbrød og wienerbrød samt kager eller en kagemand til fødselsdagsfejringen.

Vi tilbyder et smalt, men godt sortiment af brød og kager

Vores primære fokus er altid den gode smag og den høje kvalitet i vores produkter. Dette er noget, som vi aldrig går på kompromis med, og derfor har vi også valgt at holde vores sortiment smalt, men godt. Det betyder, at du hos os kan finde et udvalg af:

Få en fast virksomhedsaftale og køb på kredit

Med en virksomhedsaftale hos os kan du blandt andet forkæle dine medarbejdere med morgenmad og wienerbrød, uden at du behøver at have kreditkortet med. Du køber på kredit i butikken, og så sender vi din virksomhed en samlet månedlig afregning på e-mail. Det er især en fordel for større virksomheder med flere afdelinger, eller hvor det er forskellige medarbejdere, der skal købe ind til morgenmaden.

Besøg os i en af vores butikker eller kontakt os

Hvis du skal bestille en større mængde wienerbrød, er du velkommen til at kontakte os med din bestilling, så vi kan have det klart til dig, når du kommer for at hente det. Ellers er du også altid velkommen til at kigge forbi en af vores butikker for at se nærmere på vores udvalg og vælge det, der falder i din smag.

Vi går højt op i at mindske madspild, og derfor kommer der nogle og henter de brød og kager, som vi ikke får solgt.

Har du brug for hjælp?

Så benyt nedenstående formular. Udfyld dine kontaktoplysninger, så vender vi retur snarest.

Din lokale bager

Afviger aldrig fra kvalitet

De bedste resultater

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

smiley_big

Hvordan kan vi hjælpe?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på noget bagværk, er du meget velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular.

Vi ser frem til at høre fra dig!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Find vores kontaktoplysninger herunder

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

KonditorBager Ballerup ApS

Kontaktoplysninger

Ballerup: ​44 97 80 55

Rødovre: 44 24 00 44

E-mail: Kontakt@kennethsbageri.dk

Åbningstider

Mandag - Fredag: 06.00 - 16.00

Lørdag - Søndag: 07.00 - 16.00